A konyha manapság nem csak az ételek elkészítésének helye, hanem egyre inkább egy közösségi tér, ahol összegyűlik a család. A konyha a baráti találkák helyszíne, ahol újabb sztorik születnek, és egy tér, ahol a főzést közösségi élménnyé emelhetjük.

Modernebb vagy a klasszikus stílus szerelmese vagy? Saját gyártású bútorainkkal azon igyekszünk, hogy minden igényed kielégítsük. Nincs határ a stílus, forma és funkciók kialakításában. Lehet az egyenes konyha, L vagy U alakú, esetleg szigetes elrendezésű: mi bármely kívánságod megvalósítjuk.

A konyhatervezésről bővebben az én konyhám menü pontban olvashattok vagy látogassátok meg az almafabutortippek.blog.hu oldalt.

Alapkategóriás konyhabútoraink, általában egyenes vagy L alakú konyhák. Anyagát tekintve minőségi 3D szinkron strukturált, fahatású vagy akril vagy egyszínű laminációk keveréke. Minőségi, elérhető árú vasalatokkal. Dekoros postformingolt munkalapokkal.
 

 

Közép kategóriás konyhabútoraink, egyenes, L alakú, esetleg U alakú konyhák. Anyagát tekintve lehet klasszikus keretes, magasfényű vagy matt akril, tetszőlegesen választott színben és struktúrával. Blum vasalatokkal, 2-3-4 cm vastag HPL dekor felületű munkalapokkal.
 

 

Felső kategóriás konyhabútoraink, egyenes, L vagy U alakúak, vagy akár szigetesek is lehetnek. Anyagukat tekintve színfurnél, kőfurnél vagy magasfényű festett felületekkel. Anyagonként szinte minden választható kivitelben. Minőségi Blum és Kesseböhmer vasalatokkal, technikai kő vagy akril munkalappal.
 

 

Extra kategóriás konyhabútoraink, bármely elrendezésben. Anyagát tekintve kőfurnél, üveg vagy kerámia felületekkel. Minőségi Blum és Kesseböhmer motoros vasalatokkal, kerámia vagy munkalappal. Motoros rendszerű fiókokkal, ajtókkal és automatizált megoldásokkal.