Büszkék vagyunk csapatunk több évtizedes szakmai tudására és tapasztalatára. Mind az asztalos üzemünkben, mind a bemutatótermünkben, ahol minden színt, formát, anyagot, vasalatot megtekinthetsz egy csésze kávé mellett.

Tervezőink fontosnak tartják a személyes kontaktust, így minden esetben kérjük, hogy a tervezési folyamat kezdetén látogass el hozzánk.

Elsődlegesen azt tartjuk szem előtt, hogy elképzeléseidet és az adott hely lehetőségeit maximálisan kihasználva, kompromisszummentes megoldásokat nyújtsunk.

Fontos kiemelnünk saját, európai színvonalon felszerelt és bejáratott bútorüzemünket, melyben egyedi gyártású frontjainkat és bútorainkat állítjuk elő kiváló minőségben.

Ha megismerkedsz velünk, egy fiatalos, jókedvű, kreatív csapatot ismerhetsz meg.

Áraink földhöz ragadtak, és értékesítési szellemünk európai színvonalhoz igazodik.

 

 

Hogyan lehetnek új bútoraid 2021-ben 50% állami támogatással?

Valósítsd meg álomotthonod 2021-ben! Lakásfelújításod során értékhatártól függően, 6.000.000 Ft-ig akár 50%-os állami támogatásban is részesülhet! Vedd igénybe a támogatást, és kérd a segítségünket a megvalósításban! Mi megtervezzük és kivitelezzük konyhabútorod és egyéb beépíthető bútoraid, hogy olyan otthonban élhesd a mindennapokat, amelyben a lehető legjobban érzed magad.

 

A kormány által létrehozott Otthonteremtési Program keretében a gyermekes családoknak lehetősége van igénybe venni az állami támogatást, melynek keretében a lakásfelújítás során keletkezett költségek felét visszaigényelhetik.

 

A 2021. január 1-től igénybe vehető támogatás részleteit és feltételeit alább olvashatjátok:

 

A támogatás legfeljebb 3.000.000 forint összegű, 6.000.000 Ft számlával igazolt felújítási költségek esetén, amely anyagköltséget és vállalkozói díjat tartalmaz. 

A támogatás családonként egyszer vehető igénybe. A felújítási munkálatok végén, a legutolsó számla kifizetését követő 60 napon belül kell a számlákat eljuttatni a Magyar Államkincstárhoz, ahol 30 nap alatt elbírálják az ügyet, ha pedig az igénylő minden feltételnek megfelel, 5 napon belül elutalják a támogatási összeget. Tehát a felújítás során felmerülő költségeket először ki kell fizetnünk, majd számlákkal bizonyítva annak felét utólag igényelhetjük vissza az államtól.

A támogatás igénybevételét követő 6 hónapban helyszíni ellenőrzést tarthat az illetékes kormányhivatal, mely során ellenőrzik, hogy a felújítási munkálatok valóban megtörténtek-e, és minden a papírmunka szerint zajlott. A támogatás legkésőbb 2022. december 31-ig igényelhető, kivéve banki finanszírozás esetén.

 

Milyen feltételei vannak a támogatás igénybevételének?

A felújítandó lakás legalább egy éve az igénylő bejelentett lakóhelye kell legyen, kivéve a frissen vásárolt vagy most épített lakásokat, és az egy év alatti gyermekre igénybe vett támogatást. Fontos, hogy az ingatlan legalább 50%-a hivatalosan is a saját tulajdonban legyen.

A családban legalább egy, a háztartásban élő gyermeknek kell lennie, a legalább 12 hetes magzatok és a 25. életévüket még be nem töltött gyermekek is számítanak. Házaspárok, élettársak, egyszülős családok és különélők, elváltak is élhetnek a lehetőséggel.

A támogatás igénybevételének további feltétele, hogy legalább 1 éves, maximum 30 napra megszakított folyamatos tb-jogviszonnyal kell rendelkezni, illetve a köztartozás alóli mentesség.

A támogatás szinte minden felújítási tevékenységre igényelhető, melybe természetesen beletartozik a konyha, fürdőszoba, vagy a lakás más helyiségeinek teljes körű felújítása. Így az Almafa szolgáltatásait is bátran igénybe veheted, hiszen a beépíthető bútorok elkészítése vagy a konyhai gépek beépítése és cseréje is támogatott.

Fontos, hogy a felújítással kapcsolatos munkálatokat végző vállalkozó által kiállított számla csak akkor fogadható el, ha a vállalkozó az igénylőnek nem közeli hozzátartozója vagy élettársa.

 

Jelentkezz be hozzánk díjmentes bútortervezésre az időpont foglalás menü pontra kattintva!

 

 

A fenti információkat a kormány hivatalos oldaláról, a csalad.hu-ról vettük, a változásokért felelősséget nem vállalunk. Kérlek tájékozódj az előbb említett honlapon!